Тернопільські журналісти можуть потрапити на засідання виконкому лише з дозволу мера

1 Березня 2011
18905
1 Березня 2011
19:23

Тернопільські журналісти можуть потрапити на засідання виконкому лише з дозволу мера

18905
Тернопільські журналісти можуть потрапити на засідання виконкому лише з дозволу мера

Керівникам тернопільських ЗМІ потрібно просити дозвіл у міського голови Тернополя Сергія Надала, щоб журналісти могли потрапити на засідання виконкому Тернопільської міськради. Також перед засіданням журналісти мають сказати меру, що саме їх цікавить, і узгодити з ним, чи можна висвітлювати це питання, повідомляє тернопільський телеканал ІНТБ.

 

Таку інформацію журналісти телеканалу ІНТБ почули від міського голови Тернополя Сергія Надала у понеділок, 28 лютого, коли прийшли на засідання виконавчого комітету.

 

Як повідомляє телеканал, мер, побачивши журналістів ІНТБ в залі міськради, заявив, що директор каналу мав отримати дозвіл для знімальної групи і озвучити ті питання з порядку денного, про які ІНТБ хоче розповісти в сюжеті. Сергій Надал підкреслив, що не забороняє відвідувати журналістам виконкоми, проте це має бути узгоджено наперед.

 

На телеканалі нагадують, що представники ІНТБ безперешкодно відвідували засідання виконавчого комітету під час керівництва попередньої влади. Про нові правила вони почули вперше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду