«Жіноча логіка» на ICTV стартує 8 березня

28 Лютого 2011
21517
28 Лютого 2011
16:53

«Жіноча логіка» на ICTV стартує 8 березня

21517
«Жіноча логіка» на ICTV стартує 8 березня

Нове ігрове шоу телеканалу ICTV стартує 8 березня о 22:00. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

З 12 березня проект виходитиме щосуботи о 21:00.

 

Нагадаємо, «Жіноча логіка» - це українська адаптація формату Pretty Smart компанії Talpa. Проект вестиме співачка і телеведуча Ганна Седокова, а знімає «Жіночу логіку» продакшн-компанія Star Media.

 

За умовами шоу, три пари чоловіків будуть змагатися один з одним у чотирьох турах і суперфіналі. Чоловікам ставитимуть запитання з різних галузей: фізика, механіка, комп'ютерна техніка, географія, історія, військова справа тощо. Їм доведеться відгадувати, які відповіді на ці ж питання дадуть жінки.

 

За успішне проходження першого туру кожна пара учасників отримує на свій рахунок по 1 тис. гривень, з кожною наступною правильною відповіддю сума буде удвічі більшою за попередню (1, 2, 4 і 8 тисяч за кожен тур відповідно). У суперфінал потрапить пара, яка заробила більшу кількість грошей. Але там чоловікам доведеться грати з шістьма дівчатами одразу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду