УМХ закрив журнал «Авто и цены»

25 Лютого 2011
14776
25 Лютого 2011
17:34

УМХ закрив журнал «Авто и цены»

14776
УМХ закрив журнал «Авто и цены»

«Український медіахолдинг» припиняє випуск класифайду «Авто и цены». 22 лютого вийшов останній номер тижневика.

 

Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила маркетинг-директор УМХ Олена Мартинова.

 

За її словами, рішення прийняте у зв'язку з тим, що холдинг більше не зацікавлений у розвитку проекту: «Усі бізнес-плани з його подальшого розвитку нас не задовольняли».

 

Пані Мартинова каже, що видавництво має цікавіші рішення для роботи в автомобільному сегменті, ніж цей класифайд. Зокрема, у журналі «За рулем» з'явиться відповідна вкладка тощо. Детальніше про плани щодо автомобільної ніші УМХ зможе розповісти згодом.

 

Журнал «Авто и цены» вийшов на ринок близько трьох років тому. Заявлений наклад - 68 000 екз., обсяг - від 292 шпальт, зазначається на офіційній сторінці видання на сайті холдингу. Відповідно до  результатів досліджень компанії TNS Ukraine (PMI Україна 2009/1), аудиторія одного номеру видання складала 45 460 осіб, аудиторія за півроку - 138 330 чол. Видання виходило щовівторка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду