Забужко, Капранови, Кисельов, Шустер в режимі online оцінять рік президентства Януковича

25 Лютого 2011
28095
25 Лютого 2011
10:57

Забужко, Капранови, Кисельов, Шустер в режимі online оцінять рік президентства Януковича

28095
Забужко, Капранови, Кисельов, Шустер в  режимі online оцінять рік президентства Януковича

28 лютого 2011 року в режимі online журналісти, письменники, художники і музиканти підведуть альтернативні підсумки року президентства Віктора Януковича. Про це ТК повідомив журналіст Мустафа Найєм.


Підвести такі підсумки наразі вже зголосилися Віктор Анісімов, Оксана Забужко, брати Капранови, Ірена Карпа, Євген Кисельов, Олександр Мартиненко, Володимир Нестеренко (adolfych), Савік Шустер. Очікують спеціального гостя - екс-президента України Віктора Ющенка.

Модераторами заходу «Віктор Янукович. Рік перший» будуть Сакен Аймурзаєв («Эхо Москвы»), Валерій Калниш («Коммерсантъ»), Сергій Лещенко,  Мустафа Найєм («Українська правда»), Наталя Соколенко (СТБ), Олександр Чаленко («Оглядач»).

 

Трансляція розпочнеться 28 лютого о 15:00 на сайті «Рік перший» www.smotr.net.  


Марафон також транслюватиметься на сайтах: «Українська правда» (pravda.com.ua); «Корреспондент» (www.korrespondent.net); «Лівий берег» (www.lb.ua); «Детектор медіа» (www.detector.media), Newsru.ua (newsru.ua).



Контактні особи: Мустафа Найєм: (050) 446 0343; Сакен Аймурзаєв: 067 217 95 27.

 

Проморолик проекту:

 

 

 

 

Нагадаємо, 25 лютого 2011 року президент України Віктор Янукович візьме участь у телепроекті «Пряма розмова з країною». Протягом 3 годин у прямому телеефірі («Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», НТКУ, 5 канал) він відповідатиме на запитання громадян, поставлені телефоном, через мережу інтернет та під час прямих включень з регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду