5 канал оновив дизайн (+ФОТО)

24 Лютого 2011
15020
24 Лютого 2011
18:23

5 канал оновив дизайн (+ФОТО)

15020
5 канал оновив дизайн (+ФОТО)

24 лютого 5 канал оновив свій дизайн. Про це повідомляє прес-служба каналу. Як зазначається, «відбувся старт першої лінії змін "Першого. Українського. Інформаційного"».

 

Зокрема, оновлено заставки таких проектів, як «Час: новин», «Ранок на П´ятому», «Час: спорту», «Бізнес час», «Київський час» «Час».

 

Разом із новою графікою відтепер глядач має змогу зазирнути за лаштунки процесу створення новин. Завдяки трансляції з веб-камери можна побачити, що відбувається в ньюзрумі каналу за мить до прямого ефіру.

 

 

Ранок на П'ятому

 

 

 

Час новин

 

 

 

Час

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15020
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глас вопиющего
4814 дн. тому
Коллеги! Кто-то может сказать эти людям, что они ничего не понимают в дизайне? ДИЗАЙНА ЗДЕСЬ НЕТ!
хм
4815 дн. тому
интересно: кто-то когда-то назовет, к примеру, свою, десятого сорта продукцию своим реальным именем? Почему все бездарные нишевые каналы,которые никто практически не смотрит и от тенденциозного мнения которых уже отворотило даже "палких прихильников", прилепливают себе в лого, в названия слова "ПЕРШИЙ", "ЧЕСНИЙ", "ОПЕРАТИВНИЙ", "УКРАЇНСЬКИЙ" ? Люди! ну совесть-то хоть имейте. И еще, я ,конечно, понимаю, что заказчик- лох, деньги платит. Но, извините меня, прогнать старую графику через фильтр GLO и "ОНОВИТИ ДИЗАЙН", как говорят в Одессе - две большие разницы! Ну и напоследок: нынче вэб-камерой удивишь разве что новорожденного дикаря племени тамбу-ламбу из далекой африканской провинции! Разве что "5 АНАЛ" начнет показывать ею трансляции из туалетов. Правда, всвязи с уходом Скрыпина и его любовников это уже не актуально....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду