ТОНІС запустить ранкові програми «Створи себе» та «Медицина зі знаком +»

23 Лютого 2011
15228
23 Лютого 2011
19:35

ТОНІС запустить ранкові програми «Створи себе» та «Медицина зі знаком +»

15228
ТОНІС запустить ранкові програми «Створи себе» та «Медицина зі знаком +»

28 лютого на ТОНІСі стартують дві нові програми: «Створи себе» та «Медицина зі знаком +». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект «Створи себе» виходитиме по буднях о 7.15. Її ведучим стане член Федерації найсильніших атлетів України, чемпіон світу у ваговій категорії до 105 кг Сергій Конюшок. Він розповідатиме про власну тренувальну техніку і демонструватиме спортивні вправи. «Це не ранкова гімнастика в класичному варіанті, - каже ведучий. - Вправи, які ми пропонуватимемо, не складні для виконання, але дають можливість постійно вдосконалювати свою фізичну форму».

 

Другий проект - «Медицина зі знаком+» - присвячений формуванню здорового способу життя. Під час програми українські лікарі даватимуть поради та пропонуватимуть різноманітні рецепти для  покращення здоров`я. «Медицина зі знаком+» виходитиме о 7.20, ведучою буде Ірина Трухачова.

 

Обидві програми розраховані на сімейну аудиторію.

 

Завершуватиме ранковий блок лінійка пізнавальних телесеріалів. З 1 березня о 8:00 ТОНІС розпочне показ багатосерійного документального фільму «Скромна чарівність сучасних технологій».

 

Олександра Найда, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15228
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lith
4814 дн. тому
Не расстраивайтесь, не вы одни такие...
+++++
4816 дн. тому
и почему все новости о ТОНИСе сотрудники узнают из Телекритики????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду