detector.media
23.02.2011 19:35
ТОНІС запустить ранкові програми «Створи себе» та «Медицина зі знаком +»

28 лютого на ТОНІСі стартують дві нові програми: «Створи себе» та «Медицина зі знаком +». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект «Створи себе» виходитиме по буднях о 7.15. Її ведучим стане член Федерації найсильніших атлетів України, чемпіон світу у ваговій категорії до 105 кг Сергій Конюшок. Він розповідатиме про власну тренувальну техніку і демонструватиме спортивні вправи. «Це не ранкова гімнастика в класичному варіанті, - каже ведучий. - Вправи, які ми пропонуватимемо, не складні для виконання, але дають можливість постійно вдосконалювати свою фізичну форму».

 

Другий проект - «Медицина зі знаком+» - присвячений формуванню здорового способу життя. Під час програми українські лікарі даватимуть поради та пропонуватимуть різноманітні рецепти для  покращення здоров`я. «Медицина зі знаком+» виходитиме о 7.20, ведучою буде Ірина Трухачова.

 

Обидві програми розраховані на сімейну аудиторію.

 

Завершуватиме ранковий блок лінійка пізнавальних телесеріалів. З 1 березня о 8:00 ТОНІС розпочне показ багатосерійного документального фільму «Скромна чарівність сучасних технологій».

 

Олександра Найда, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY