«Міняю жінку» з канадським транссексуалом взяла рекордний рейтинг

23 Лютого 2011
25429
23 Лютого 2011
15:42

«Міняю жінку» з канадським транссексуалом взяла рекордний рейтинг

25429
«Міняю жінку» з канадським транссексуалом взяла рекордний рейтинг

22 січня випуск програми «Міняю жінку-3» на «1+1» за участю канадського транссексуала  Сабріни Абдуллаєвої взяв найвищі показники за всю історію проекту за комерційною аудиторією каналу 18-54.

 

Зокрема, за вибіркою «Вся Україна» шоу мало рейтинг  10, 83%, частку 26,33%,  за «50 тис.+» - рейтинг 8,67%, частку 22,37% (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У середньому за весь час виходу програма мала частку 21,39% за вибіркою «Вся Україна».

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», героїнею одного з випусків шоу стала транссексуал Сабріна Абдуллаєва з Торонто, яка помінялась з броварчанкою Оленою Андрієць. За інформацією прес-служби «1+1», Сабріна виявилася не готова до життя звичайної української жінки і через кілька днів пішла зі знімального майданчика, звернулася до посольства Канади в Україні по допомогу і подзвонила чоловіку в Торонто. «І змусила його припинити зйомку там, а також привласнити особисті речі і техніку знімальної групи, які знаходилися в їхній квартирі. Знімальна група в чужій країні виявилася жертвою шантажу та заручником ситуації, а українська мама залишилися на вулиці без особистих речей і грошей», - зазначив шеф-редактор проекту Анатолій Єрема. У відповідь канал «1+1» також звернувся до консульства України в Торонто.

 

Середня частка «1+1» за минулий тиждень склала 12,41% за всеукраїнською вібіркою («50 тис.+» - 9,95%).

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу та слоту розрахована за період з 14 по 20 лютого.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду