detector.media
23.02.2011 15:42
«Міняю жінку» з канадським транссексуалом взяла рекордний рейтинг

22 січня випуск програми «Міняю жінку-3» на «1+1» за участю канадського транссексуала  Сабріни Абдуллаєвої взяв найвищі показники за всю історію проекту за комерційною аудиторією каналу 18-54.

 

Зокрема, за вибіркою «Вся Україна» шоу мало рейтинг  10, 83%, частку 26,33%,  за «50 тис.+» - рейтинг 8,67%, частку 22,37% (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У середньому за весь час виходу програма мала частку 21,39% за вибіркою «Вся Україна».

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», героїнею одного з випусків шоу стала транссексуал Сабріна Абдуллаєва з Торонто, яка помінялась з броварчанкою Оленою Андрієць. За інформацією прес-служби «1+1», Сабріна виявилася не готова до життя звичайної української жінки і через кілька днів пішла зі знімального майданчика, звернулася до посольства Канади в Україні по допомогу і подзвонила чоловіку в Торонто. «І змусила його припинити зйомку там, а також привласнити особисті речі і техніку знімальної групи, які знаходилися в їхній квартирі. Знімальна група в чужій країні виявилася жертвою шантажу та заручником ситуації, а українська мама залишилися на вулиці без особистих речей і грошей», - зазначив шеф-редактор проекту Анатолій Єрема. У відповідь канал «1+1» також звернувся до консульства України в Торонто.

 

Середня частка «1+1» за минулий тиждень склала 12,41% за всеукраїнською вібіркою («50 тис.+» - 9,95%).

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу та слоту розрахована за період з 14 по 20 лютого.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY