На «Інтері» стартує автомобільне шоу «Дві кінські сили» з Мочановим

23 Лютого 2011
22432
23 Лютого 2011
10:45

На «Інтері» стартує автомобільне шоу «Дві кінські сили» з Мочановим

22432
На «Інтері» стартує автомобільне шоу «Дві кінські сили» з Мочановим

1 березня на каналі «Інтер» стартує авторська програма професійного гонщика Олексія Мочанова та автомобільного журналіста Рауля Чилачави «Дві кінські сили». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Дві кінські сили» - щотижнева програма про новини автомобільного світу, особистості та автомобілі. Ведучі виступатимуть у ролі провідників та експертів у цій сфері.

 

У кожному випуску на телеглядачів чекає тест-драйв (автомобілі тестуватимуть як в Україні, так і за кордоном), інтерв\'ю з відомими гонщиками, інженерами, дизайнерами, зокрема Фердинандом Пихом, Енді Пріолем, а також знайомство з автопарками відомих спортсменів, естрадних виконавців та інших українських зірок.

 

«У нас досить амбіційні плани. Ми спробуємо зробити автомобільну програму, яка буде не тільки про автомобілі, але й про людей. А також про те, як розвивається автоіндустрія і куди все це іде», - каже Рауль Чилачава.

 

Програма «Дві кінські сили» виходитиме щовівторка о 00:10.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду