Валерій Поляков вестиме проект «Автогурман» на Першому автомобільному

22 Лютого 2011
20919
22 Лютого 2011
16:17

Валерій Поляков вестиме проект «Автогурман» на Першому автомобільному

20919
Валерій Поляков вестиме проект «Автогурман» на Першому автомобільному

Ведучим нового проекту «Автогурман» на Першому автомобільному буде видавець і головний редактор журналу Gourmand, ресторанний критик Валерій Поляков. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як писала ТК, за задумом, програма «Автогурман» поєднуватиме розповіді про автомобілі та вишукану їжу. Ведучий їздить по містах «непопсової кулінарії» і розповідає про ці місця. Автомобіль для подорожі підбирається відповідно до міста чи країни. Наприклад, в Одесу Валерій Поляков поїде на яскравому автомобілі, Італією він подорожуватиме на італійських машинах, Францією - на французьких.

 

Щотижнева програма «Автогурман» стартує 26 лютого о 12:00.

 

Нагадаємо, у червні 2009 Валерій Поляков, тодішній видавець і головред журналу Max, очолив редакцію щомісячного гастрономічного журналу Gourmand.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду