Газета «Хрещатик» надасть КМДА «інформаційні послуги» на 600 тис. грн

21 Лютого 2011
21583
21 Лютого 2011
12:13

Газета «Хрещатик» надасть КМДА «інформаційні послуги» на 600 тис. грн

21583
Газета «Хрещатик» надасть КМДА «інформаційні послуги» на 600 тис. грн

Головне управління комунальної власності Київської міської державної адміністрації за результатами тендеру 10 лютого уклало угоду з редакцією газети Київської міської ради «Хрещатик». Газета за 598 тис грн. надасть «інформаційні послуги у міській пресі», повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Разом з тим не відбувся тендер на придбання інформаційних послуг у загальнодержавній пресі, оскільки на участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій.

 

Нагадаємо, в листопаді 2010 року Головне управління КМДА з питань взаємодії зі ЗМІ уклало угоди на висвітлення діяльності київської міської влади у ЗМІ з компаніями «Українського медіахолдингу» на 2 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду