Мерія Києва заплатить УМХ майже 2 млн гривень за висвітлення своєї діяльності

7 Грудня 2010
17211
7 Грудня 2010
14:30

Мерія Києва заплатить УМХ майже 2 млн гривень за висвітлення своєї діяльності

17211
Мерія Києва заплатить УМХ майже 2 млн гривень за висвітлення своєї діяльності

Мерія Києва витратить на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ «Українського медіахолдингу» 1,98 млн гривень. Про це повідомляє «Український тиждень» з посиланням на інформацію Міністерства економіки.

 

Головне управління КМДА з питань взаємодії зі ЗМІ за результатами тендеру 29 листопада уклала угоди на «висвітлення діяльності Київської міської влади у засобах масової інформації» з ТОВ «ВД "Український медіахолдинг"» на 0,88 млн грн. та ДП «Телерадіоорганізація "Довіра"» («Авторадіо», що входить до радіогрупи УМХ) на 1,09 млн грн.

 

Нагадаємо, після призначення Олександра Попова головою КМДА, управління з питань взаємодії зі ЗМІ замовило послуги з моніторингу інформації про діяльність органів державного управління і місцевого самоврядування в Києві на 0,2 млн грн.

 

Під час головування в КМДА Леоніда Черновецького управління по зв'язкам зі ЗМІ замовляло послуги телереклами на 5-му каналі. У 2009 році це коштувало 1,92 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17211
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
babay
4911 дн. тому
Офігіти! Вибачте на слові. На наші гроші вони собі офіційно замовляють "джинсу" в ЗМІ. А що робить прес-служба? Чи вони вже точно впевнені, що про їхні справи добре можна писати тільки за гроші? Оце на таке ідуть наші податки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду