Влада Дрогобича просить «1+1» не показувати в повторі «Міняю жінку»

18 Лютого 2011
25210
18 Лютого 2011
20:54

Влада Дрогобича просить «1+1» не показувати в повторі «Міняю жінку»

25210
Влада Дрогобича просить «1+1» не показувати в повторі «Міняю жінку»

Влада Дрогобича просить канал «1+1» не показувати в повторі реаліті-шоу «Міняю жінку», яке заплановане на неділю, 20 лютого. Про це повідомляє ЗІК.

 

«Я вас прошу вийти на телеканал "1+1" і попросити не показувати у повторі телешоу "Міняю жінку", щоб ще раз не збурювати людей», - сказав на нараді в Ратуші секретар Дрогобицької міської ради Тарас Метик, звертаючись до начальника відділу освіти виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Петра Сушка.

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», 16 лютого, на наступний день після виходу в ефір програми «Міняю жінку» з двома героїнями з Дрогобича, одна з них, учитель української мови, змушена була звільнитися з роботи за «аморальну поведінку».

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», у програмі, яка вийшла в ефір 15 лютого, брали участь Галина Ілик і Лариса Іванчук. Але керівництво школи, де працювала Галина Ілик, оцінило її поведінку в шоу як аморальну і попросило написати заяву про звільнення.

 

«Спираючись на нашу програму не можна робити ніяких висновків про аморальність Галини Ілик. В ефірі не було жодного факту, що свідчив би про це. Галина має намір боротися за свою репутацію, і ми хочемо її підтримати», - коментує шеф-редактор програми Анатолій Єрема.

 

Знімальна група проекту має намір звернутися до керівництва школи, у якій працювала Галина Ілик, щоб прояснити ситуацію й отримати більше конкретної інформації про причини звільнення своєї героїні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25210
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
4827 дн. тому
Згоден. Дрогобицькі героїні продемонстрували вульгарність і "антижіночність". На жаль, ці риси не притаманні панянкам із Західної України. Принаймні, так було раніше .... видовище, вибачте, гидке.
читаДтч
4828 дн. тому
Программа аморальна по своей сути - это ясно понятно даже из названия. Эта программа разрушает ценность семейной верности. Весь творческий коллектив этой программы - люди не имеющие духовности, которая по своей сути несовместима с "походами налево"- даже в мыслях. Потакание людским низменным чувствам (программа платит участникам за предательство своей семьи - хоть и краткосрочное) - это предательство идеалов творчества, которое призвано стимулировать в человеке утончённые эмоции.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду