detector.media
18.02.2011 20:54
Влада Дрогобича просить «1+1» не показувати в повторі «Міняю жінку»

Влада Дрогобича просить канал «1+1» не показувати в повторі реаліті-шоу «Міняю жінку», яке заплановане на неділю, 20 лютого. Про це повідомляє ЗІК.

 

«Я вас прошу вийти на телеканал "1+1" і попросити не показувати у повторі телешоу "Міняю жінку", щоб ще раз не збурювати людей», - сказав на нараді в Ратуші секретар Дрогобицької міської ради Тарас Метик, звертаючись до начальника відділу освіти виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Петра Сушка.

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», 16 лютого, на наступний день після виходу в ефір програми «Міняю жінку» з двома героїнями з Дрогобича, одна з них, учитель української мови, змушена була звільнитися з роботи за «аморальну поведінку».

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», у програмі, яка вийшла в ефір 15 лютого, брали участь Галина Ілик і Лариса Іванчук. Але керівництво школи, де працювала Галина Ілик, оцінило її поведінку в шоу як аморальну і попросило написати заяву про звільнення.

 

«Спираючись на нашу програму не можна робити ніяких висновків про аморальність Галини Ілик. В ефірі не було жодного факту, що свідчив би про це. Галина має намір боротися за свою репутацію, і ми хочемо її підтримати», - коментує шеф-редактор програми Анатолій Єрема.

 

Знімальна група проекту має намір звернутися до керівництва школи, у якій працювала Галина Ілик, щоб прояснити ситуацію й отримати більше конкретної інформації про причини звільнення своєї героїні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY