Discovery Networks відкриває офіс в Україні

17 Лютого 2011
13295
17 Лютого 2011
16:42

Discovery Networks відкриває офіс в Україні

13295
Discovery Networks відкриває офіс в Україні

Discovery Networks відкриває у Києві своє представництво. Як повідомляється у релізі телемережі, представництво займатиметься фінансовими, комерційними та технічними питаннями, а до сфери його компетенції увійде діяльність Discovery в Україні, Білорусі, Молдові, Латвії, Литві та Естонії.

 

Його основним завданням буде «укріплення партнерських стосунків з поточними та потенційними клієнтами». Очолить офіс Родіон Принцевський, керівник напряму Північно-Східної Європи Discovery Networks CEEMEA. 

 

Про чисельність команди представництва не повідомляється.

 

Нагадаємо, восени 2010 року Discovery Channel запустив в Україні локальну версію, яка відрізняється від російської пристосованою до київського часу сіткою мовлення. З листопада сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» почав продавати рекламний час каналу.

 

Нещодавно Discovery Networks запропонував абонентам українських кабельних мереж жіночий телеканал TLC. Окрім нього та Discovery Channel в Україні присутні ще 6 каналів мережі:  Animal Planet, Travel&Living, Discovery Science і Discovery World, Discovery HD Showcase та ID Discovery Investigation.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13295
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trioлень
4826 дн. тому
ах какая новость...CENSORED.... можно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду