detector.media
17.02.2011 16:42
Discovery Networks відкриває офіс в Україні

Discovery Networks відкриває у Києві своє представництво. Як повідомляється у релізі телемережі, представництво займатиметься фінансовими, комерційними та технічними питаннями, а до сфери його компетенції увійде діяльність Discovery в Україні, Білорусі, Молдові, Латвії, Литві та Естонії.

 

Його основним завданням буде «укріплення партнерських стосунків з поточними та потенційними клієнтами». Очолить офіс Родіон Принцевський, керівник напряму Північно-Східної Європи Discovery Networks CEEMEA. 

 

Про чисельність команди представництва не повідомляється.

 

Нагадаємо, восени 2010 року Discovery Channel запустив в Україні локальну версію, яка відрізняється від російської пристосованою до київського часу сіткою мовлення. З листопада сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» почав продавати рекламний час каналу.

 

Нещодавно Discovery Networks запропонував абонентам українських кабельних мереж жіночий телеканал TLC. Окрім нього та Discovery Channel в Україні присутні ще 6 каналів мережі:  Animal Planet, Travel&Living, Discovery Science і Discovery World, Discovery HD Showcase та ID Discovery Investigation.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY