Азаров: Ми не повинні ігнорувати публікації в пресі

17 Лютого 2011
19119
17 Лютого 2011
15:18

Азаров: Ми не повинні ігнорувати публікації в пресі

19119
Азаров: Ми не повинні ігнорувати публікації в пресі

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив підлеглим розробити критерії реагування на критику в засобах масової інформації. Про це він заявив на засіданні уряду 16 лютого.

 

«Ми повинні запровадити новий критерій ефективності нашої роботи - це предметне реагування на критичні публікації в ЗМІ і звернення громадськості, а також активність інформаційно-роз'яснювальної роботи міністерства або відомства. Це стосується всіх», - сказав прем'єр-міністр у своїй вступній промові.

 

Відповідно до прем'єрського доручення Секретаріат Кабінету Міністрів повинен розробити проект урядового рішення, який запровадить такі критерії.

 

«Ми не повинні дозволяти керівникам ховатися від громадянського суспільства, ігнорувати публікації в пресі», - заявив Микола Азаров.

 

«І в той же час я не дозволю бути такими собі "хлопчиками для биття" і мовчки зносити неправдиві звинувачення та перекручування фактів, дискредитацію політики уряду. Нашому уряду немає чого ховати і немає чого боятися. Треба бути відкритими й енергійними в інформаційному просторі. Без цього необхідні реформи не здійснити», - додав він.

 

Нагадаємо, раніше Микола Азаров заявив, що уряд реагуватиме на інформацію ЗМІ про соціально-економічні загрози.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19119
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ну-ну
4827 дн. тому
Доріс таки, дєдушка Коля. Реагувати потрібно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду