detector.media
17.02.2011 15:18
Азаров: Ми не повинні ігнорувати публікації в пресі

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив підлеглим розробити критерії реагування на критику в засобах масової інформації. Про це він заявив на засіданні уряду 16 лютого.

 

«Ми повинні запровадити новий критерій ефективності нашої роботи - це предметне реагування на критичні публікації в ЗМІ і звернення громадськості, а також активність інформаційно-роз'яснювальної роботи міністерства або відомства. Це стосується всіх», - сказав прем'єр-міністр у своїй вступній промові.

 

Відповідно до прем'єрського доручення Секретаріат Кабінету Міністрів повинен розробити проект урядового рішення, який запровадить такі критерії.

 

«Ми не повинні дозволяти керівникам ховатися від громадянського суспільства, ігнорувати публікації в пресі», - заявив Микола Азаров.

 

«І в той же час я не дозволю бути такими собі "хлопчиками для биття" і мовчки зносити неправдиві звинувачення та перекручування фактів, дискредитацію політики уряду. Нашому уряду немає чого ховати і немає чого боятися. Треба бути відкритими й енергійними в інформаційному просторі. Без цього необхідні реформи не здійснити», - додав він.

 

Нагадаємо, раніше Микола Азаров заявив, що уряд реагуватиме на інформацію ЗМІ про соціально-економічні загрози.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY