Микола Карпунцов звільняється з апарату Нацради, а Віталій Сокур тепер працює на ТВі

16 Лютого 2011
21311
16 Лютого 2011
17:53

Микола Карпунцов звільняється з апарату Нацради, а Віталій Сокур тепер працює на ТВі

21311
Микола Карпунцов звільняється з апарату Нацради, а Віталій Сокур тепер працює на ТВі

Начальник фінансово-економічного управління апарату Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Микола Карпунцов звільняється за згодою сторін з 22 лютого. Відповідне рішення про звільнення прийняла Нацрада на засіданні 16 лютого.

 

«Детектор медіа» пан Карпунцов повідомив, що йде працювати в бізнес-структуру, не пов'язану з телебаченням і радіомовленням.

 

Кого призначать на його місце, поки невідомо.

 

Тим часом колишній директор департаменту контрольно-аналітичної роботи Віталій Сокур, звільнений у зв'язку з ліквідацією департаменту в листопаді 2010 року, нині працює на телеканалі ТВі. Він розповів ТК, що обіймає посаду спеціаліста відділу розвитку зі зв'язків з органами державної влади.

 

Як писала ТК, 1 листопада Нацрада змінила структуру апарату, ліквідувавши департаменти та підпорядкувавши регіональні секретаріати своїм представникам у регіонах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду