«Сіті» змінив програмну концепцію

16 Лютого 2011
17579
16 Лютого 2011
16:58

«Сіті» змінив програмну концепцію

17579
«Сіті» змінив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 лютого переоформила три ліцензії (на супутникове, ефірне в Києві та ефірне в 10 містах Хмельницької області) компанії «Гравіс» (телеканал «Сіті») у зв\'язку зі зміною програмної концепції.

 

«Сіті» за рахунок зменшення обсягів фільмопоказу збільшує кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (з 1 год 40 хв до 3 год на добу), культурно-мистецьких (з 1 год до 2 год на добу), науково-просвітницьких (з 2 год 30 хв до 3 год на добу). Однак у компанії в супутниковій та ефірній київській ліцензіях зменшилися обсяги національного продукту з 66% до 58,7%, а в ефірній хмельницькій ліцензії - з 72% до 63,3% (там «Сіті» має не цілодобове мовлення, а 20 год/добу).

 

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак нагадала, що це питання вже розглядалося минулого року, і від Нацради було прохання до «Сіті» зберегти відрізки дитячого мовлення в усіх ліцензіях.

 

Дитяче мовлення залишилося в програмній концепції «Сіті» в обсязі 35 хвилин на добу. Як пояснив генеральний директор Віталій Докаленко, дитячі програми зосереджені в сітці у вихідні та зранку в будні - у цей час «Сіті» не перетинається з місцевими партнерами на частотах у Хмельницькій області.

 

Також пан Докаленко зазначив, що форматна концепція каналу змін не зазнає, а в розробці «Сіті» зараз є близько 20 нових форматів і проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду