detector.media
16.02.2011 16:58
«Сіті» змінив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 лютого переоформила три ліцензії (на супутникове, ефірне в Києві та ефірне в 10 містах Хмельницької області) компанії «Гравіс» (телеканал «Сіті») у зв\'язку зі зміною програмної концепції.

 

«Сіті» за рахунок зменшення обсягів фільмопоказу збільшує кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (з 1 год 40 хв до 3 год на добу), культурно-мистецьких (з 1 год до 2 год на добу), науково-просвітницьких (з 2 год 30 хв до 3 год на добу). Однак у компанії в супутниковій та ефірній київській ліцензіях зменшилися обсяги національного продукту з 66% до 58,7%, а в ефірній хмельницькій ліцензії - з 72% до 63,3% (там «Сіті» має не цілодобове мовлення, а 20 год/добу).

 

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак нагадала, що це питання вже розглядалося минулого року, і від Нацради було прохання до «Сіті» зберегти відрізки дитячого мовлення в усіх ліцензіях.

 

Дитяче мовлення залишилося в програмній концепції «Сіті» в обсязі 35 хвилин на добу. Як пояснив генеральний директор Віталій Докаленко, дитячі програми зосереджені в сітці у вихідні та зранку в будні - у цей час «Сіті» не перетинається з місцевими партнерами на частотах у Хмельницькій області.

 

Також пан Докаленко зазначив, що форматна концепція каналу змін не зазнає, а в розробці «Сіті» зараз є близько 20 нових форматів і проектів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY