«Футбольний уїк-енд» вийде з нової студії та з оновленими рубриками (+фото)

16 Лютого 2011
21048
16 Лютого 2011
14:41

«Футбольний уїк-енд» вийде з нової студії та з оновленими рубриками (+фото)

21048
«Футбольний уїк-енд» вийде з нової студії та з оновленими рубриками (+фото)

20 лютого програма «Футбольний уїк-енд» на ТРК «Україна» вийде з нової студії, оформленої в стилі хай-тек. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У студії встановлено плазмовий екран, на якому відображатимуться теми програми. Також тепер є технічна можливість запрошувати гостей до студії та робити прямі включення.

 

 У проекті з'явиться нова рубрика про підготовку до «Євро-2012» - «Курс Євро».

 

 В першому випуску нового сезону «Футбольного уїк-енду» можна буде побачити: ексклюзивні репортажі про підготовку «Шахтаря» до матчу з «Ромою» та все міжсезоння українських клубів; інтерв'ю головного тренера суперників «Динамо» з «Бешикташа» Бернда Шустера; хепі-енд розлучення «Металіста» і Марко Девіча; огляди європейських матчів українських клубів. У програму також повернеться рубрика «Прокол-прикол» з підбіркою найкумедніших моментів з футбольних подій за тиждень.

 

Нагадаємо, проект виходить щонеділі 22:20. Щопонеділка на каналі «Футбол» програма транслюється у повторі з перекладом мовою жестів.

 

Як повідомили ТК у прес-службі,  потужності нової студії використають  для виробництва й інших спортивних проектів телеканалів «Медіа Групи Україна» - з неї виходитимуть програми телеканалу «Футбол»: проект «Один на один» (передбачає спілкування ведучого та гостя) та оглядова програма про український і європейський футбол.

 

 

 

 

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21048
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4817 дн. тому
студія нова,тепер побачимо чи оновиться рівень журналістики та заангажованості. Головна проблема їхніх футбольних проектів - якісна журналістика. Поки що все банально і поверхнево...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду