Ірина Милиневська вибула з редакційної ради ТОНІСа

16 Лютого 2011
22995
16 Лютого 2011
14:06

Ірина Милиневська вибула з редакційної ради ТОНІСа

22995
Ірина Милиневська вибула з редакційної ради ТОНІСа

Телеканал ТОНІС змінив склад своєї редакційної ради. Звідти вибула Ірина Милиневська-Грищенко, натомість увійшла Кіра Шульгіна. Відповідні зміни до ліцензії телекомпанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 лютого.

 

Як писала ТК, Ірина Милиневська залишила ТОНІС у грудні 2010 року, де з травня працювала заступником генерального директора.

 

До редакційної ради ТОНІСа Ірина Милиневська-Грищенко увійшла в жовтні замість Заіри Махачевої.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22995
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Курочка Ряба
4788 дн. тому
Правда! УК- Звільнюють людей порушуючи чинне законодавство,і начальник кадрів, людина не компетентна. І називають- це скорочення.А себе не скорочують, кожен має секретаря.іДурні!!!!!!!!!!!!! "Україна" - візьми нас !
НашаРяба
4788 дн. тому
Порада всім, хто поки лишається на каналі - починайте шукати роботу! Вам нічого не кажуть, але канал вже в процесі продажу! Протягом місяця-двох його частоти відійдуть медігруппі ТРК Україна й всі з Тонісу будуть звільнені! Я тільки не розумію, чому на Тонісі це приховують??? Чому не попереджають людей, щоб починали шукати роботу, бо каналу Тоніс вже не буде???? Це не чесно перед людьми! Пане Тузов, скажіть людям правду!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду