Ганна Гошко поміняла «Українську правду» на телеканал «1+1»

11 Лютого 2011
22140
11 Лютого 2011
15:43

Ганна Гошко поміняла «Українську правду» на телеканал «1+1»

22140
Ганна Гошко поміняла «Українську правду» на телеканал «1+1»

Головний редактор інтернет-проекту «Українська правда. Життя» Ганна Гошко стала редактором реаліті-шоу «Міняю жінку» на телеканалі «1+1». Цю інформацію вона підтвердила ТК особисто.

 

У групі видань «Українська правда» Ганна Гошко працювала п'ять з половиною років.

 

«Я за освітою - режисер телебачення, тому вирішила попрацювати над телепроектом. Я зрозуміла, що в житті настав час для змін. Я йду з УП, але ми залишаємося друзями», - сказала Ганна у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду