Редактор газети «Антимафія» заявляє, що на нього напали під час роздачі видання в Дніпропетровську

11 Лютого 2011
13828
11 Лютого 2011
13:19

Редактор газети «Антимафія» заявляє, що на нього напали під час роздачі видання в Дніпропетровську

13828
Редактор газети «Антимафія» заявляє, що на нього напали під час роздачі видання в Дніпропетровську

Журналіст із Дніпродзержинська Станіслав Милославський, редактор газети «Антимафія», заявляє, що 8 лютого на нього напали невідомі. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

За його словами, напад було скоєно біля будівлі Дніпропетровської облради під час роздачі газети. Як вважає журналіст, нападниками є охоронці голови облдержадміністрації Олександра Вілкула.

 

«Про це свідчать номери машини, на якій вони під'їхали», - заявив Станіслав Милославський на прес-конференції 10 лютого.

 

Як розказує редактор, через сім хвилин після того, як один із примірників узяв заступник голови облдержадміністрації, до нього під'їхала машина, з якої вийшли двоє людей і з погрозами забрали 30 примірників газети. Пан Милославський стверджує, що після цього його відвели в сторону нібито для того, щоб «оформити антидержавну діяльність». Однак незабаром охоронці все ж відпустили його й поїхали.

 

Станіслав Милославський подав заяву в Кіровське РУ Дніпропетровського ГУ УМВСУ у Дніпропетровській області.

 

У свою чергу начальник управління преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації Сергій Мілютін зазначає: «У губернатора немає охоронців. Впевнений, міліція розбереться в інциденті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду