detector.media
11.02.2011 13:19
Редактор газети «Антимафія» заявляє, що на нього напали під час роздачі видання в Дніпропетровську

Журналіст із Дніпродзержинська Станіслав Милославський, редактор газети «Антимафія», заявляє, що 8 лютого на нього напали невідомі. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

За його словами, напад було скоєно біля будівлі Дніпропетровської облради під час роздачі газети. Як вважає журналіст, нападниками є охоронці голови облдержадміністрації Олександра Вілкула.

 

«Про це свідчать номери машини, на якій вони під'їхали», - заявив Станіслав Милославський на прес-конференції 10 лютого.

 

Як розказує редактор, через сім хвилин після того, як один із примірників узяв заступник голови облдержадміністрації, до нього під'їхала машина, з якої вийшли двоє людей і з погрозами забрали 30 примірників газети. Пан Милославський стверджує, що після цього його відвели в сторону нібито для того, щоб «оформити антидержавну діяльність». Однак незабаром охоронці все ж відпустили його й поїхали.

 

Станіслав Милославський подав заяву в Кіровське РУ Дніпропетровського ГУ УМВСУ у Дніпропетровській області.

 

У свою чергу начальник управління преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації Сергій Мілютін зазначає: «У губернатора немає охоронців. Впевнений, міліція розбереться в інциденті».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY