НТКУ співпрацюватиме з Мінохоронздоров’я

10 Лютого 2011
15969
10 Лютого 2011
17:47

НТКУ співпрацюватиме з Мінохоронздоров’я

15969
НТКУ співпрацюватиме з Мінохоронздоров’я

10 лютого генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф та міністр охорони здоров\'я України Ілля Ємець підписали меморандум про співпрацю. Відтепер НТКУ висвітлюватиме ситуацію та реформи у медичній галузі. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

За словами Іллі Ємця, міністерство зобов\'язується не просто співпрацювати з Першим національним, а своєчасно надавати інформацію, що стосується пріоритетних напрямків розвитку охорони здоров\'я. Телеканал планує створення відповідних сюжетів у рамках соціальних проектів, таких як «Віра. Надія. Любов», у програмі «Здоров\'я» та у випусках новин.

 

«Таким чином, Перший національний разом з профільним міністерством буде піднімати рівень культури здоров\'я, для того щоб наше суспільство було здоровим не тільки морально, про що ми так само піклуємося, але і фізично», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15969
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Просперро
4844 дн. тому
Давно бы так.А то все снимают свое кино непонятно о чем на всех каналах,а ради чего все это уже и не помнят .А все нужно ради того,чтобы быть здоровыми.И почему опять только Государственный канал выступает инициатором таких правильных программ?Или частным дали указание хозяева делать так,чтобы детки росли дурачками и пили курили без тормозов чтоб пораньше помереть ??Очень на загоаор похоже,против Славян....
айболит
4844 дн. тому
наконец-то о здоровье заговорили.А то по всем каналам 20 лет только алкоголь с сигаретами крутили.Теперь пришло время собирать камни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду