НТКУ запустить проекти для вивчення європейських мов та пізнавальні програми мовами нацменшин

10 Лютого 2011
14888
10 Лютого 2011
12:55

НТКУ запустить проекти для вивчення європейських мов та пізнавальні програми мовами нацменшин

14888
НТКУ запустить проекти для вивчення європейських мов та пізнавальні програми мовами нацменшин

Національна телекомпанія України планує повернути в ефір лінійку навчальних програм, присвячених вивченню європейських мов. Про це ТК повідомив генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф.

 

За його словами, раніше на каналі виходили такі програми як «Французька година», «Німецька година», «Англійська година».

 

Також канал має намір запустити лінійку соціально-пізнавальних програм, які будуть транслюватися мовами національних меншин.

 

Пан Бенкендорф наголосив на тому, що ці зміни в ефірі зумовлені  тим, що компанія переоформила ліцензію на мовлення і зменшила частку української мови з 95% до не менше 75% - мінімальної квоти, дозволеної законом для загальнонаціональних мовників.

 

Окрім цього НТКУ веде переговори з одним з державних телеканалів Польщі У разі вдалого завершення переговорів вибрані програми Першого національного будуть транслюватися у Польщі, а польські програми - в ефірі Першого національного. І ще телекомпанія планує показати італійські та французькі фільми мовою оригіналу з українськими субтитрами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14888
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Как долго
4845 дн. тому
Как долго нужно было придумывать велосипед,чтобы наконец то пончть,что без образовательных программ не будет развиваиться полноценно наша молодежь.И как хорошо,что наконец то с экранов снова можно будет получать курсы,давно забытые в молодости образовательные программы .Еще тех времен,когда все было хорошо,и не нужно было думать что купить килограмм картофеля или килограм сахара.Эти программы польше может быть позаботяться о образовании детей чем все созданные за 20 лет "ВКАЗІВКИ" об образовании.
редактор
4845 дн. тому
Будуть!
Саркис
4845 дн. тому
А на Итальянском будут программы образовательные ?У меня сын учит итальянский...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду