Юрій Ковальчук купив у Романа Абрамовича 25% російського Первого канала

9 Лютого 2011
18000
9 Лютого 2011
11:51

Юрій Ковальчук купив у Романа Абрамовича 25% російського Первого канала

18000
Юрій Ковальчук купив у Романа Абрамовича 25% російського Первого канала

Найбільший акціонер банку «Росія» Юрій Ковальчук, котрий вже володіє двома федеральними телеканалами, найбільшим у Росії сейлз-хаусом телереклами, кількома інтернет-порталами та друкованими виданнями, став співвласником ВАТ «Первый канал». Про це повідомляє газета «Коммерсантъ».

 

За інформацією видання, підконтрольний Ковальчуку медіахолдинг «Национальная медийная группа» придбав у Millhouse Романа Абрамовича за $150 млн 25% акцій ВАТ «Первый канал».

 

За словами джерела видання, фактично угода выдбулася наприкінці минулого року.

 

У власності НМГ вже перебувають 68% РЕН ТВ та 72% ТРК «Петербург - Пятый канал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду