Мердок продає MySpace дешевше, ніж купував

6 Лютого 2011
6170
6 Лютого 2011
16:04

Мердок продає MySpace дешевше, ніж купував

6170
Мердок продає MySpace дешевше, ніж купував

News Corporation виставила на продаж соціальну мережу MySpace і вже отримала пропозицію від потенційного покупця, повідомляє CyberSecurity.Ru з посиланням на Bloomberg TV.

 

Корпорація Руперта Мердока придбала MySpace, на той час найпопулярнішу соціальну мережу в світі, 2005 року за 580 мільйонів доларів США. Відтоді ресурс програв конкурентну боротьбу Facebook і став збитковим, тож тепер сума, яку News Corp. сподівається виручити від його продажу, коливається між 50 і 200 мільйонами доларів.

 

За інформацією BloombergTV, на MySpace претендує MocoSpace, американський оператор соціальної мережі для мобільних пристроїв. Генеральний директор компанії Джастин Сіґел каже, що MocoSpace зараз розглядає деякі стратегічні можливості, пов'язані з MySpace, і це «може бути нагодою отримати актив, що має унікальні конкурентні переваги». Перед початком переговорів MocoSpace провела консультації з банкірами, а також обговорила можливі варіанти розвитку соцмережі з виконавчим віце-президентом MySpace Джонатаном Міллером.

 

В інтерв'ю каналу Сіґел заявив, що MySpace потребує подальшого скорочення персоналу та чіткішої спеціалізації на ринку. Як уже повідомляла «Детектор медіа», MySpace провела масштабне скорочення штатів та репозиціонувалась як «мережа розваг».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду