detector.media
06.02.2011 16:04
Мердок продає MySpace дешевше, ніж купував
Мердок продає MySpace дешевше, ніж купував

News Corporation виставила на продаж соціальну мережу MySpace і вже отримала пропозицію від потенційного покупця, повідомляє CyberSecurity.Ru з посиланням на Bloomberg TV.

 

Корпорація Руперта Мердока придбала MySpace, на той час найпопулярнішу соціальну мережу в світі, 2005 року за 580 мільйонів доларів США. Відтоді ресурс програв конкурентну боротьбу Facebook і став збитковим, тож тепер сума, яку News Corp. сподівається виручити від його продажу, коливається між 50 і 200 мільйонами доларів.

 

За інформацією BloombergTV, на MySpace претендує MocoSpace, американський оператор соціальної мережі для мобільних пристроїв. Генеральний директор компанії Джастин Сіґел каже, що MocoSpace зараз розглядає деякі стратегічні можливості, пов'язані з MySpace, і це «може бути нагодою отримати актив, що має унікальні конкурентні переваги». Перед початком переговорів MocoSpace провела консультації з банкірами, а також обговорила можливі варіанти розвитку соцмережі з виконавчим віце-президентом MySpace Джонатаном Міллером.

 

В інтерв'ю каналу Сіґел заявив, що MySpace потребує подальшого скорочення персоналу та чіткішої спеціалізації на ринку. Як уже повідомляла «Детектор медіа», MySpace провела масштабне скорочення штатів та репозиціонувалась як «мережа розваг».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY