У Полтаві не вийшла жодна газета

3 Лютого 2011
18592
3 Лютого 2011
22:26

У Полтаві не вийшла жодна газета

18592
У Полтаві не вийшла жодна газета

3 лютого в Полтаві не вийшла жодна газета. Про це повідомляє УНІАН.

 

За словами редакторів газет «Коло» (Полтава) і «Кременчугский ТелеграфЪ», видання не надійшли до читачів через поломку друкарського устаткування в друкарні АСМІ, де загалом друкується майже 20 найтиражніших газет області.

 

Окрім газет «Коло» (Полтава) і «Кременчугский ТелеграфЪ», не були надруковані полтавська газета «Полтавский вестник», кременчуцький «Кремень» і понад 10 районних газет області.

 

У друкарні підтвердили цю інформацію. Для ліквідації несправності запрошено фахівців виробника устаткування з Києва, які свого часу запускали його в роботу. Керівництво друкарні сподівається, що до ранку п`ятниці газети буде надруковано.

 

Деякі редакції вирішили не чекати ремонту друкарського верстата, і їхні видання надрукують в інших типографіях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду