«1+1» готує реаліті-шоу «Діти напрокат»

1 Лютого 2011
28318
1 Лютого 2011
15:38

«1+1» готує реаліті-шоу «Діти напрокат»

28318
«1+1» готує реаліті-шоу «Діти напрокат»

Канал «1+1» готує реаліті-шоу «Діти напрокат». Під час зйомок пари, які не мають досвіду спільного життя, мешкатимуть як родина в окремих будиночках у невеличкому котеджному містечку під Києвом. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Учасники експерименту отримують можливість взяти дітей «напрокат» і доглядати за ними. Їм доведеться навчитися міняти памперси немовлятам, готувати уроки з молодшими школярами та розповідати про безпечний секс підліткам. Фактично ці молоді пари проживуть все життя за кілька тижнів, виховуючи дітей різного віку.

 

Досвід отримують і батьки, які погодяться на участь своїх дітей у шоу. Вони зможуть інакше подивитися на власних дітей, на те, як самі їх виховують.

 

За допомогою відеокамер батьки спостерігатимуть за всім, що відбувається з їхніми дітьми під час шоу. Вони матимуть можливість у будь-яку хвилину втрутитися в ситуацію або взагалі припинити експеримент.

 

Наразі тривають кастинги на участь у шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28318
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мурчик
4828 дн. тому
так ictv вже ж робив таке шоу років 5 тому...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду