Перший діловий змінив дизайн та логотип

1 Лютого 2011
4815
1 Лютого 2011
14:26

Перший діловий змінив дизайн та логотип

4815
Перший діловий змінив дизайн та логотип

1 лютого Перший діловий телеканал вийшов в ефір з новим логотипом, зміненим між програмним оформленням та дизайном офіційного сайту. Про це повідомляється у релізі телеканалу.

 

З 2006 року символом каналу була динамічна літера «Д», виконана у стилі хайтек. Базовий варіант нового лого є текстовим відображенням назви «Перший діловий телеканал» на фоні синьо-білого прямокутника. При цьому ефірний варіант логотипу зберіг динаміку. Він являє собою трикутну призму, основні три сторони якої - рухомі синьо-білі трикутники, що відображають назву каналу трьома мовами (українською, російською та англійською).

 

«В необходимости изменения логотипа нас окончательно убедили результаты социологических исследований относительно зрительского восприятия имиджа ТК "Первый деловой", проведенного в 2010 году. Из возможных видов логотипов большинство участников опроса предпочли текстовое отображение наименования канала. Мы учли мнение зрителей, и с новым логотипом телеканал получил более четкую идентификацию, что полностью отвечает потребностям развития проекта "Первый деловой" на нынешнем этапе. Следует отметить, что новый вариант логотипа телеканала уже закреплен соответствующим решением Нацсовета Украины по вопросам телевидения и радиовещания от 10 ноября 2010 года», - зазначає голова правління каналу Олена Рудик.

 

 


 

 

Також в ефір вийшли нові заставки та відбивки між програмами. Напрям дизайну, повідомляється у релізі, - мінімалізм.

 

Повністю змінив дизайн офіційний сайт телеканалу fbc.net.ua, паралельно покращивши навігаційну систему. У плані контекстного наповнення зроблено акцент на аналітичних матеріалах телеканалу у текстовому, фото- та відеоформатах.

 

У новому телевізійному сезоні також відбудуться зміни, що стосуються ефірного наповнення каналу. «Согласно утвержденной Нацсоветом по вопросам телевидения и радиовещания программной концепции вещания ТК "Первый деловой", информационно-просветительский формат телеканала реорганизован в информационно-аналитический. Данные изменения закрепили контентные преобразования эфира, проводимые в течение 2010 года», - говорить Олена Рудик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду