«Інтер» запустить «Здоровенькі були з Малаховим» та «Ранкову пошту» виробництва «Студії Квартал-95»

31 Січня 2011
19868
31 Січня 2011
16:55

«Інтер» запустить «Здоровенькі були з Малаховим» та «Ранкову пошту» виробництва «Студії Квартал-95»

19868
«Інтер» запустить «Здоровенькі були з Малаховим» та «Ранкову пошту» виробництва  «Студії Квартал-95»

Телеканал «Інтер» запустить ток-шоу про знахарство «Здоровенькі були з Малаховим» та музичну програму «Ранкова пошта» з Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Програма "Здоровенькі були" - це поєднання багатовікових традицій лікарювання, знахарства, народного досвіду та офіційної медицини. На стику нетрадиційного і традиційного погляду на хворобу народжується нове ставлення і до здоров'я, і до лікування», - йдеться у повідомленні.

 

Ведучий і головний герой проекту - Генадій Малахов, теоретик та практик нетрадиційної медицини. Ведучий ділитиметься з екрану своїм досвідом оздоровлення, а також збиратиме в студії людей, які розкажуть про власні історії хвороби та зцілення, про рецепти здорового харчування. До студії в якості експертів запрошуватимуть лікарів, спеціалістів-дієтологів, дипломованих масажистів, фітотерапевтів, цілителів.

 

Канал запрошує усіх бажаючих до участі у зйомках програми «Здоровенькі були з Малаховим».

 

Прем'єра музичної програми «Ранкова пошта» відбудеться 13 лютого. Виробляє проект «Студія Квартал-95», режисер - Костянтин Федоров. Хронометраж програми - 30 хвилин.

 

«Уявіть собі, що ви недільного ранку опиняєтеся в гостях у найзірковішої пари шоу-бізнесу. Наші глядачі зможуть побачити, як вони вирішують звичайні побутові проблеми, як проходять їх свята, як вони відпочивають, дізнаються їхня вподобання у їжі та музиці», - пише прес-служба.

 

Як писала ТК, проект «Ранкова пошта» знімається на базі ISTIL Studios.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19868
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4805 дн. тому
Традиційна медицина Інтер уже не врятує, остання надія - на уринотерапію. Печально.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду