detector.media
31.01.2011 16:55
«Інтер» запустить «Здоровенькі були з Малаховим» та «Ранкову пошту» виробництва «Студії Квартал-95»

Телеканал «Інтер» запустить ток-шоу про знахарство «Здоровенькі були з Малаховим» та музичну програму «Ранкова пошта» з Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Програма "Здоровенькі були" - це поєднання багатовікових традицій лікарювання, знахарства, народного досвіду та офіційної медицини. На стику нетрадиційного і традиційного погляду на хворобу народжується нове ставлення і до здоров'я, і до лікування», - йдеться у повідомленні.

 

Ведучий і головний герой проекту - Генадій Малахов, теоретик та практик нетрадиційної медицини. Ведучий ділитиметься з екрану своїм досвідом оздоровлення, а також збиратиме в студії людей, які розкажуть про власні історії хвороби та зцілення, про рецепти здорового харчування. До студії в якості експертів запрошуватимуть лікарів, спеціалістів-дієтологів, дипломованих масажистів, фітотерапевтів, цілителів.

 

Канал запрошує усіх бажаючих до участі у зйомках програми «Здоровенькі були з Малаховим».

 

Прем'єра музичної програми «Ранкова пошта» відбудеться 13 лютого. Виробляє проект «Студія Квартал-95», режисер - Костянтин Федоров. Хронометраж програми - 30 хвилин.

 

«Уявіть собі, що ви недільного ранку опиняєтеся в гостях у найзірковішої пари шоу-бізнесу. Наші глядачі зможуть побачити, як вони вирішують звичайні побутові проблеми, як проходять їх свята, як вони відпочивають, дізнаються їхня вподобання у їжі та музиці», - пише прес-служба.

 

Як писала ТК, проект «Ранкова пошта» знімається на базі ISTIL Studios.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY