Директором «Телебіржі» став Микола Білоус

31 Січня 2011
10947
31 Січня 2011
15:48

Директором «Телебіржі» став Микола Білоус

10947
Директором «Телебіржі» став Микола Білоус

Екс-заступника Держкомтелерадіо Миколу Білоуса призначено директором «Української телевізійної біржі». Про це «Детектор медіа» повідомив голова наглядової ради компанії Григорій Овчаренко.

 

Микола Білоус - один з перших керівників експериментального телебачення, створеного на базі УТ-3 (канал, який пізніше став «Інтером»). У 2008 році очолював неформальний медіахолдинг Геннадія Васильєва, до якого входять UBC та КРТ. У 2009-2010 роках був заступником голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.  

 

«У Миколи Андрійовича великий досвід роботи. З його приходом ми сподіваємося на активізацію усіх напрямів роботи "Телебіржі" для створення майданчику,  який міг би об'єднати та задовольнити інтереси каналів і рекламодавців. Зокрема ми очікуємо залучення ширшого кола телеканалів та зміцнення комерційного блоку», - прокоментував призначення Григорій Овчаренко. Нагадаємо, у грудні комерційний директор «Телебіржі» Ірена Фешак залишила компанію, а на її місце у січні прийшла Ірина Соловей. Водночас власники проекту вирішили знайти йому генерального директора (раніше фактичним керівником була Ірена Фешак).

 

Біографічна довідка

 

Білоус Микола Андрійович


Працював заступником голови Держкомтелерадіо України (2009 - квітень 2010), генеральним директором «Української медійної компанії» у 2004 - 2006  роках (телеканали К 1 та К 2), віце-президентом «Воля-медіа» (2001 - 2004).  У 2000 -2001 роках був начальником управління координації діяльності телебачення і радіомовлення Державного комітету.

 

 У 1996-1997 роках - директор УТ-1,  у 1994-1996 - директор УТ-3.

 

Фото Яни Новосьолової


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду