Герман: Ми цілому світу демонструємо, що є свобода слова

28 Січня 2011
12846
28 Січня 2011
21:43

Герман: Ми цілому світу демонструємо, що є свобода слова

12846
Герман: Ми цілому світу демонструємо, що є свобода слова
Під час виступу в ток-шоу «Шустер live» сьогодні, 28 січня, в ефірі Першого національного заступник глави адміністрації президента Ганна Герман закликала екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко до конструктивного діалогу. Вона наголосила, що предметом розмови у студії мають бути нагальні проблеми України, а не образи чи з`ясування стосунків.
 
«Ми цілому світу демонструємо, що є свобода слова», - сказала пані Герман, коментуючи той факт, що політичне ток-шоу, що надає можливість висловитися представникам різних політичних сил, виходить в ефірі державного каналу.

Юлія Тимошенко наголосила, що Перший національний контролює влада. Вона переконана, що ЗМІ недостатньо приділяють їй уваги і, зокрема, замало висвітлюють «Кіотську справу». Пані Тимошенко звернулася до глядачів з проханням зателефонувати своїм знайомим та попрохати їх увімкнути телевізор. «Наступного разу з`явлюся на телебаченні  не раніше, ніж за півроку», - сказала вона.

«Детектор медіа» 
  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12846
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тётя
4860 дн. тому
Не позорьтесь ! Какая свобода слова ! Герман перебивать нельзя, а сама никому не давала слова сказать.
Ніагара
4860 дн. тому
Пані Герман провела майстер-клас для початківців у житті. Цей менторський тон (для кого ?). Не дала відповіді на жодне запитання Анатолія Гриценко. А питання були по суті ! «Ми цілому світу демонструємо, що є свобода слова», - сказала пані Герман, коментуючи той факт, що політичне ток-шоу, що надає можливість висловитися представникам різних політичних сил, виходить в ефірі державного каналу". Якщо такі хами, як Інна Богословська (Інна Б) і надалі будуть мати таку можливість, то крім державного її ніде не запросять. Сором за таких "політиків" і "юристів"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду