ТРК «Люкс» запустила нову львівську радіостанцію і набирає на роботу журналістів

28 Січня 2011
18243
28 Січня 2011
16:30

ТРК «Люкс» запустила нову львівську радіостанцію і набирає на роботу журналістів

18243
ТРК «Люкс» запустила нову львівську радіостанцію і набирає на роботу журналістів

ТРК «Люкс» запустила нову радіостанцію у Львові. На частоті 102,1 МГц почала мовлення в пілотному режимі ТРК «Праймедіа» під позивним «Український формат». Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТРК «Люкс» Роман Андрейко.

 

Нагадаємо, ТРК «Праймедіа», яка має тісні «родинні» зв'язки з ТРК «Люкс», виграла львівську частоту 102,1 МГц на конкурсі Нацради у квітні 2010 року.

 

За словами пана Андрейка, мовлення «Українського формату» розпочалося на початку року, але 1 березня станція вийде в ефір з новим позивним і новим програмуванням, якими саме - нині не розголошують. Наразі в ефірі звучить музика у форматі AC (adult contemporary - сучасне радіо для дорослих людей). «У музичній частині такий формат залишиться», - додав він.

 

Генеральним директором радіостанції є Роман Андрейко. Імена головного редактора новин, редактора програм, музичного редактора він обіцяє назвати згодом.

 

«Зараз ми набираємо на роботу журналістів, переобладнуємо приміщення, організовуємо ньюзрум, місця для монтажу», - зазначив він. Свої резюме журналісти можуть надсилати на адресу o.sukach@24tv.com.ua

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18243
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lviv
4830 дн. тому
Зайдіть на ФБ, там працівники уже все "розголосили":)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду