detector.media
28.01.2011 16:30
ТРК «Люкс» запустила нову львівську радіостанцію і набирає на роботу журналістів

ТРК «Люкс» запустила нову радіостанцію у Львові. На частоті 102,1 МГц почала мовлення в пілотному режимі ТРК «Праймедіа» під позивним «Український формат». Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТРК «Люкс» Роман Андрейко.

 

Нагадаємо, ТРК «Праймедіа», яка має тісні «родинні» зв'язки з ТРК «Люкс», виграла львівську частоту 102,1 МГц на конкурсі Нацради у квітні 2010 року.

 

За словами пана Андрейка, мовлення «Українського формату» розпочалося на початку року, але 1 березня станція вийде в ефір з новим позивним і новим програмуванням, якими саме - нині не розголошують. Наразі в ефірі звучить музика у форматі AC (adult contemporary - сучасне радіо для дорослих людей). «У музичній частині такий формат залишиться», - додав він.

 

Генеральним директором радіостанції є Роман Андрейко. Імена головного редактора новин, редактора програм, музичного редактора він обіцяє назвати згодом.

 

«Зараз ми набираємо на роботу журналістів, переобладнуємо приміщення, організовуємо ньюзрум, місця для монтажу», - зазначив він. Свої резюме журналісти можуть надсилати на адресу o.sukach@24tv.com.ua

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY