Герман хоче дискусії з Тимошенко у «Шустер live»

28 Січня 2011
15681
28 Січня 2011
13:32

Герман хоче дискусії з Тимошенко у «Шустер live»

15681
Герман хоче дискусії з Тимошенко у «Шустер live»

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що «з радістю» візьме участь у програмі «Шустер live» 28 січня. Про це пані Герман сказала агенції «Інтермедіаконсалтинг».

 

«Якщо Юлія Тимошенко готова до дискусії у прямому ефірі, я зажди прийму це і зажди знайду час. Думаю, що вона не повинна ховатися від такої дискусії, а має чесно, на рівних умовах, на рівно виділеному часі поговорити про те, що турбує нас і суспільство. Якщо вона готова до такої дискусії, я готова стати поруч з нею біля мікрофону», - зазначила Ганна Герман.

 

Заступник глави Адміністрації президента також додала, що у владі вже давно чекали від колишнього прем'єр-міністра подібної дискусії. Але, за її словами Юлія Тимошенко уникала подібних зустрічей.

 

«Вона не звикла до таких розмов. Вона звикла захопити мікрофон, поговорити і піти. Це неправильно. Люди мають бачити, хто є хто, хто має рацію, а хто помиляється. А для цього потрібні рівні умови. Скажімо, п'ять хвилин - Юлія, п'ять - опонент. Ще п'ять хвилин - Юлія, ще п'ять - хтось іще. Я готова стати таким опонентом. Але я знаю, що Юлія Тимошенко зі мною такої дискусії уникає під різними приводами», - сказала вона.

 

Нагадаємо, редакція «Савік Шустер студії» запросила лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко взяти участь у програмі «Шустер live» 28 січня 2011 року. Однією з тем програми буде майбутнє опозиції та кримінальні справи проти опозиціонерів. Решта - теракт в Домодєдово, екстремізм і українська бібліотека в Москві, Давоський форум.

 

На програму, окрім Юлії Тимошенко, редакція запрошує Арсенія Яценюка - лідера «Фронту змін», Анатолія Гриценка - лідера партії «Громадянська позиція», Олега Тягнибока - лідера ВО «Свобода», В'ячеслава Кириленка - лідера партії «За Україну!», а також Ганну Герман - заступника глави Адміністрації президента та інших гостей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду