Кабмін звільнив від земельного податку шість кіностудій

28 Січня 2011
14901
28 Січня 2011
10:49

Кабмін звільнив від земельного податку шість кіностудій

14901
Кабмін звільнив від земельного податку шість кіностудій

Кабінет міністрів України затвердив перелік суб'єктів кінематографії (виробників національних фільмів), які до 1 січня 2016 року звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки, що використовуються для забезпечення виробництва національних фільмів. Відповідну постанову від 26 січня № 48 розміщено на «Урядовому порталі».

 

Відповідно до постанови Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка, Національний центр Олександра Довженка, Національна кінематека України, Одеська кіностудія, Українська студія хронікально-документальних фільмів та студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки відповідно до п. 3 підрозділу 6 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу.

 

Крім того, уряд доручив Державному агентству з питань кіно та Державному комітетові телебачення і радіомовлення забезпечити здійснення контролю за використанням суб'єктами кінематографії, включеними до затвердженого цією постановою переліку, земельних ділянок і в разі потреби подати Кабміну пропозиції щодо внесення відповідних змін до зазначеного переліку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14901
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ф-1
4847 дн. тому
Укртелефильм уже давно почти все свои земли продал. Даже цех обработки пленки для этого снес.Лучший цех в Украине был.Обрабатывать пленку туда приезжали даже из Киргизии , Казахстана и других республик СССР. ПОЗОР!
sdgfsdfg
4847 дн. тому
хм... интересно. Кто из этих всех: Відповідно до постанови Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка, Національний центр Олександра Довженка, Національна кінематека України, Одеська кіностудія, Українська студія хронікально-документальних фільмів та студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки відповідно до п. 3 підрозділу 6 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу. Произвел хотя бы один що використовуються для забезпечення виробництва національних фільмів А не косил капусту, сдавая площади в аренду.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду