detector.media
28.01.2011 10:49
Кабмін звільнив від земельного податку шість кіностудій

Кабінет міністрів України затвердив перелік суб'єктів кінематографії (виробників національних фільмів), які до 1 січня 2016 року звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки, що використовуються для забезпечення виробництва національних фільмів. Відповідну постанову від 26 січня № 48 розміщено на «Урядовому порталі».

 

Відповідно до постанови Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка, Національний центр Олександра Довженка, Національна кінематека України, Одеська кіностудія, Українська студія хронікально-документальних фільмів та студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки відповідно до п. 3 підрозділу 6 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу.

 

Крім того, уряд доручив Державному агентству з питань кіно та Державному комітетові телебачення і радіомовлення забезпечити здійснення контролю за використанням суб'єктами кінематографії, включеними до затвердженого цією постановою переліку, земельних ділянок і в разі потреби подати Кабміну пропозиції щодо внесення відповідних змін до зазначеного переліку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY