Сайт «Экономических известий» атакували французи

26 Січня 2011
21918
26 Січня 2011
17:52

Сайт «Экономических известий» атакували французи

21918
Сайт «Экономических известий» атакували французи

24-25 січня відбулася DDoS-атака на сервер газети «Экономические известия», внаслідок чого сайт видання не працював з 13:00 до 04:00. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

На сайт спрямовувалася велика кількість запитів із закордонних серверів, зокрема з французької ip-адреси 88.191.118.31. Провайдер був змушений відключити eizvestia.com.

 

На думку редакції, причиною атаки міг бути один з матеріалів, опублікованих у рубриці «Государство» в номері 10 (1470) від 24 січня 2011 року. Відвідуваність цього матеріалу на сайті, за інформацією прес-служби, протягом двох годин перевищила 5 тис хостів.

 

«Незважаючи на те що атака на 53 порт доменного сервера "Экономических известий" продовжується, проблема частково усунута. Сайт функціонує у звичному режимі», - зазначається у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21918
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
To ABN
4859 дн. тому
)) навіщо мертвому піар?
ABN
4860 дн. тому
Це мабуть "французькі" співвласники газети намагаються впливати на видання.
ги ги
4860 дн. тому
А що? така газета ще є?
vasya
4861 дн. тому
читайте як захиститись http://www.debian-administration.org/article/Blocking_a_DNS_DDOS_using_the_fail2ban_package
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду