Валентина Клименко залишає «Україну молоду»

26 Січня 2011
13905
26 Січня 2011
14:08

Валентина Клименко залишає «Україну молоду»

13905
Валентина Клименко залишає «Україну молоду»

Редактор відділу культури та заступник головного редактора газети «Україна молода»  Валентина Клименко очолила відділ  мистецтва у журналі «Сезони моди».

 

 За її словами, рішення перейти у глянець вона прийняла після зміни власника журналу, дізнавшись про формування нової команди журналістів та редакторів. «Раніше власниками та видавцями були Ірина Данилевська та  Володимир Нечипорук, а тепер журнал належить іншому бізнесмену. Там залишилась частина старої редакції і сформувалась дуже хороша команда. І я вирішила у ній працювати. До того ж, я вже 17 років працюю в «Україні молодій». Хтось прийде замість мене в УМ  і, ймовірно, по-іншому вестиме відділ культури», - сказала пані Клименко.

 

У «Сезонах моди» вона робитиме акцент на українській культурі. «Українські митці інколи потрапляють у глянцеві журнали, але це дуже спорадично. А мені хотілось, щоб вони були більше там присутні. Мені б хотілось, щоб цей світ гламурних героїв, куди потрапляють тільки молоді та успішні, поповнився за рахунок нормальних людей. Тобто митців, які роблять дуже важливі речі, але, можливо, є старшими, негламурними і т.д. Щоб ці герої та події, про які ми пишемо, мали художню цінність та мистецьке значення», - наголосила Валентина Клименко.

 

При цьому журналістка планує й надалі співпрацювати з  «Україною молодою», а також хоче запустити блог про культуру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду