Нова будівля Бі-бі-сі за $1,6 млрд готова (ФОТО)

24 Січня 2011
1636
24 Січня 2011
10:12

Нова будівля Бі-бі-сі за $1,6 млрд готова (ФОТО)

1636
Нова будівля Бі-бі-сі за $1,6 млрд готова (ФОТО)

Будівництво та оздоблення нового телерадіоцентру (Broadcasting House) Бі-бі-сі у Лондоні завершене, повідомляє газета The Guardian.

 

Проектування будівлі розпочалося у 90-ті й завершилось у 2002 році. Загальні витрати на проектування, будівництво й оздоблення становили близько одного мільярда фунтів стерлінгів (1,59 млрд доларів США).

 

У новій штаб-квартирі телерадіомовної корпорації працюватимуть понад п'ять тисяч осіб. Протягом 2011 року у будівлі встановлюватимуть та тестуватимуть нову апаратуру, а в 2012 році новий ньюзрум має розпочати роботу.

 

Фото з сайту http://www.bbc.co.uk/broadcastinghouse/ та  The Guardian

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду