«Євролаб» буде спонсором «Шустер live»?

29 Грудня 2010
19252
29 Грудня 2010
14:57

«Євролаб» буде спонсором «Шустер live»?

19252
«Євролаб»  буде спонсором «Шустер live»?

Спонсором шоу «Шустер live» буде клініка «Євролаб», - про це повідомляють джерела ТК.

 

 За цією інформацією, домовленості між «Савік Шустер студія» та клінікою вже досягнуто. Сьогодні має бути підписаний контракт. Відповідно до угоди продакшн отримуватиме 800 тисяч гривень на місяць.  Також «Савік Шустер студія» за неофіційною інформацією веде переговори з кількома банками.

 

Савік Шустер у коментарях ТК зазначив, що переговори з «Євролаб» тривають, і за кілька годин стане відомо, чи буде підписана угода.

 

 Нагадаємо, як уже повідомляла ТК, угода з НТКУ передбачає, що канал не сплачуватиме за виробництво шоу, але натомість «Савік Шустер студія» отримає всі спонсорські кошти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19252
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
4837 дн. тому
А хто платить за трансляцію? За оренду студії? За світло? За ... і т.д.???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду