Марина Сорока готова дебатувати з Ганною Герман замість Юлії Тимошенко

21 Січня 2011
7682
21 Січня 2011
19:17

Марина Сорока готова дебатувати з Ганною Герман замість Юлії Тимошенко

7682
Марина Сорока готова дебатувати з Ганною Герман замість Юлії Тимошенко

Прес-секретар лідера БЮТ Юлії Тимошенко Марина Сорока готова дебатувати з Ганною Герман у прямому ефірі. Про це вона сказала ТК, коментуючи бліц-інтерв'ю Ганни Герман, у якому заступник глави Адміністрації президента України запропонувала подискутувати в ефірі з Юлією Тимошенко.

 

«Ганна Герман запропонувала прекрасну ідею подебатувати в прямому ефірі. Залюбки візьму участь у дискусії у форматі "прес-секретар влади - прес-секретар опозиції". Тому готова зустрітися з Ганною Миколаївною у прямому ефірі у дебатах на будь-якому з телеканалів, які контролює влада. Нам є про що поговорити», - зазначила Марина Сорока.

 

Нагадаємо, 20 січня прес-служба партії «Батьківщина» повідомила про те, що Юлія Тимошенко прийняла грудневе запрошення Савіка Шустера стати учасником першого випуску ток-шоу на Першому каналі.

 

Редакція «Шустер live» заявила, що не запрошувала Юлію Тимошенко, водночас Савік Шустер у коментарі ТК сказав, що уточнив список гостей, виходячи з теми програми: «Чому я повинен у грудні вирішувати, що я робитиму в січні?».

 

У свою чергу Юлія Тимошенко заявила, що Савік Шустер скасував її запрошення в ефір Першого через заступника глави адміністрації президента Ганну Герман. Натомість Ганна Герман це спростувала і заявила про свою готовність зустрітися з Юлією Тимошенко в ефірі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7682
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не прес-секретар
4867 дн. тому
А красиво Сорока макнула Герман ). Но, боюсь, в дискуссии она ей проиграет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду