Новим гендиректором Google стане Ларрі Пейдж

21 Січня 2011
20869
21 Січня 2011
10:44

Новим гендиректором Google стане Ларрі Пейдж

20869
Новим гендиректором Google стане Ларрі Пейдж

Новим генеральним директором Google стане співзасновник компанії Ларрі Пейдж (Larry Page). Про це повідомляє УНІАН з посиланням на  Associated Press.

 

Новий керівник приступить до своїх обов'язків з 4 квітня цього року. Ерік Шмідт (Eric Schmidt), який обіймав цю посаду останні 10 років, стане головою правління компанії. Коло обов'язків Шмідта відтепер включатиме контроль за угодами, підтримку зв'язків з партнерами, клієнтами та урядом. Також повідомляється, що він залишиться радником співзасновників Google Ларрі Пейджа і Сергія Бріна.

 

Окрім цього в офіційній заяві Google зазначається про $8,44 млрд. прибутку за останній квартал 2010 року; аналогічний показник у 2009 році становив $6,67 млрд.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду